26.9.06

Turniirisüsteemi selgituseks

Selgitan kodutute MMi turniirisüsteemi, kuna see on tekitanud ajakirjanike ja teiste huviliste hulgas pisut segadust.

Pühapäeval ja eile toimusid mängud alagruppides. Turniiril osaleb 48 meeskonda, kes olid loositud 12 alagruppi, igas grupis 4 tiimi (Preliminary Group Stage).

Iga alagrupi 2 paremat pääsesid edasi esimesse vahegruppi (Pool 1) ja kaks nõrgemat teise vahegruppi (Pool 2). Tänahommikune mäng peeti meeskonnaga, kes oli samas vahegrupis. Eesti sai oma alagrupis 4. koha ja oli teises vahegrupis; me mängisime Hong Kongiga, kes oli saanud oma alagrupis 3. koha.

Täna õhtupoole on omavahel vastamisi vahegruppide võitjad ja kaotajad. Section 1 on Pool 1 võitjad, Section 2 on Pool 1 kaotajad, Section 3 on Pool 2 võitjad, Section 4 on Pool 2 kaotajad.

Eesti on sektsioonis kolm ning kohtub Šveitsi ja Serbia mängu võitjaga; Hong Kong mängib kaotajaga.

Homme-ülehomme peetakse teine alagrupiturniir. Meeskonnad on jagatud 8 alagruppi, igaühes kuus tiimi, kõik mängivad oma grupis teiste tiimidega ühe korra. Esimene alagrupp on Section 1 võitjad, teine alagrupp Section 1 kaotajad jne.

Eesti on seega alagrupis 5 või 6, vastavalt sellele, kas me täna õhtul võidame või kaotame Section 3's.

Reedel-laupäeval peetakse lõppmängud. Turniiri peavõidu peale heitlevad kõik 1. alagrupi meeskonnad ja kaks parimat 2. alagrupist. Teisele karikale (9. koht; The Premier's Cup) võistlevad 2. alagrupi 4 nõrgemat ja 3. alagrupi 4 tugevamat. Kokku on tunriiril kuus karikat. Kedagi ei saadeta koju, iga osaleja saab medali.

Kes tahab veel täpsemalt lugeda, vaadake siia.

Kommentaare ei ole: