29.9.06

Itaalia

Uhh... Tund aega tagasi lõppes kohtumine kahekordse maailmameistriga. See oli kuni viimaste minutiteni selline mäng, mille kohta spordireporterid ütlevad põnevusheitlus.

Itaallased läksid esimesel poolajal 1:0 juhtima, aga paar minutit hiljem Roma viigistas, 1:1. Teise poolaja keskpaigani ei suutnud kumbki meeskond rohkem väravaid lüüa. Siis läks edasi samamoodi, itaallased lõid 2:1, meie vastasime 2:2, 3:2, 3:3. Mängu lõpuni oli jäänud minut-paar. Ootasime juba penalteid.

Eestil oli reaalne võimalus võita, aga siis vajus meie kaitsetöö koost ära ja itaallased lõid kahe minutiga meile neli väravat. Lõpptulemus 3:7. Kahju.

Homme lõuna ajal mängime Paraguaiga 31.-32. kohale.

Hetk tagasi lõppesid ka poolfinaalid. Venelased, kes ei ole sel turniiril kaotanud ühtegi mängu, said kerge vaevaga jagu Mehhikost. Teises poolfinaalis võitsid kasahhid poolakaid. Homses finaalis, millest teeb otseülekande ka Lõuna-Aafrika SABC telekanal, on vastamisi Venemaa ja Kasahstan.

Venemaa treeneri Arkadi käest oleme kuulnud, et päris paljud nende koondise kutid mängivad Venemaa saalijalgpalli kõrgliigas. Nende tehniline tase on meeletult kõva, füüsiline vastupidavus samuti. Ükski meeskond pole neile vastu saanud.

Kui panna Levadia või Flora venelaste vastu tänavajalgpalli mängima, siis ma ei ole üldse kindel, kumb pool võidaks.

Mina aga hoian homses finaalis pöialt kasahhidele. Nad on mänginud päris südilt ja on muidu ka sümpaatsed.

Kommentaare ei ole: