29.9.06

Suur aitäh!

Nädal aega jalgpallipidu Kaplinnas on varsti lõpule jõudmas. See on Eesti koondise mängijatele, Marekile ja ka mulle endale olnud uskumatu kogemus.

Siinkohal soovime tänada kõiki meie toetajaid ja sponsoreid.

Suur aitäh Elisale, Eesti jalgpalli suurtoetaja, kes on õla alla pannud ka Eesti kodutute jalgpallikoondisele! Samuti täname nii rahalise kui moraalse toetuse eest Eesti Jalgpalli Liitu ning jalgpalliklubi Levadiat.

Aitäh Air Namibiale ja Lufthansale, tänu kellele meie meeskond jõudis odavalt ja turvaliselt Tallinnast Kaplinna. Loodetavasti jõuame ka tagasi koju ;)

Suur tänu ASile Jalajälg, Nike edasimüüjale Eestis, kes andis meie meeskonnale tasuta jalgpallisärgid, püksid, putsad, kaitsmed ja pallid.

Tänud kõigile jalgpallisõpradele, kes on meie ettevõtmist toetanud ja meile kaasa elanud. Aitäh Viienda Sektori fännidele, kes kinkisid kõigile meie mängijatele Eesti koondise sinised sallid.

Aitäh kõigile ettevõtetele ja eraisikutele, kes on toetanud Heateo Sihtasutust ja ka kodutute jalgpalliprojekti.

Minu poolt aitäh ja respekt ka Marekile, kes on alates aasta algusest seda projekti vedanud ning aidanud üle saada kõigist takistustest ja probleemidest, mis meie teele on sattunud.

Me oleme Kaplinnas, uskumatu!

Kommentaare ei ole: