30.9.06

Eesti kolmas võit!

Täna on MM-turniiri viimane päev ja paistab, et kõigil on selle üle hea meel.

Nädal aega tippsporti on suurema osa mängijaid ära kurnanud. Seitsme päeva jooksul on kõik koondised pidanud 13 kohtumist. Enamus mänge on toimunud meeletus kuumuses, nii et päike paistab otse lagipähe. Täna on õnneks natuke pilvisem...

Meie vastane oli täna hommikul taaskord Paraguai, kellega pidime välja selgitama, kes saab MMil 31. ja kes 32. koha. Eelmise omavahelise kohtumise olime meie kaotanud 1:6.

Paraguailased on üks toredamaid ja sõbralikumaid seltskondi siin Kaplinnas. Nende koondises on noored, 17-18aastased poisid ja tüdrukud, kes mängivad kõik ilusat, tehnilist jalgpalli. Mõned võtavad siin seda turniiri natuke liiga tõsiselt, lähevad liiga hoogu ja mängivad mõnikord liiga toorelt. Paraguailased on küll võitluslikud, aga nad mängivad ausalt.

Meie poolt vaadates läks tänane mäng palju paremini kui eelmine meievaheline kohtumine. Normaalaeg lõppes 3:3 viigiga. Kaks väravat lõi Roma ja ühe Rene. Vahepeal sai Roma ka sinise kaardi, aga õnneks pidasid Renku, Zhenja ja Igor need kaks minutit vastu ja ei lasknud endale selle aja jooksul ühtegi väravat lüüa.

Penaltiseeriat alustab Eesti. Roma põrutab mööda. Paraguailane - sisse. Zhenja - samuti sisse! Paraguailane lööb, Igor tõrjub. Renku - napilt mööda. Paraguailane - ka mööda! Andres, samuti mööda. Paraguailane - ka mööda! Nüüd läksime uuele ringile. Roma - sisse! Paraguailane lõi õnneks mööda. Eesti koondis on saanud MMil 31. koha!

Eesti-Paraguai normaalaeg lõppes 3:3.

Roma lööb paraguailaste väravavõrku otsustava penalti.

Kodutute MMil saavad kõik meeskonnad kuni viimase päevani mängida, kedagi ei saadeta pärast kaotust koju. Lisaks antakse kõigile ka medalid ja igale koondisele karikas!

Kahe värava autor Rene!

Andres, Mae ja Renku.

Uganda mängijad, väledad ja oi-oi kui tehnilised ;)

Austraallased.

Hispaanlased.

Rootslased.

Hong Kong.

Tunda on, et siin meediakeskuses läheb juba ärevaks, sest varsti algavad finaalmängud. Lähen ise ka jalkaplatsi juurde tagasi. Kuulmiseni!

Kommentaare ei ole: