27.9.06

Draama jätkub

Eilne päev MM-turniiril lõppes Eesti meeskonna jaoks täiesti uskumatult.

Mängisime õhtupoole uuesti šveitslastega, kellele olime päev varem kaotanud 0:5. Nüüd olime loosi tahtel taas vastamisi. Eesti pääses Roma väravatest 2:0 juhtima, seejärel vastased vähendasid kaotusseise 2:1-le, siis lõime meie veel 2 väravat, 4:1, šveitslased lõid ühe, 4:2, ja meie tegime lõppskooriks 5:2!!!

Roma lõi taaskord 4 väravat ja Vlad ühe. Roma on nüüd löönud viies mängus 13 väravat!

Eelmisel päeval olid šveitslased meist lihtsa vaevaga jagu saanud ja nüüd tulid nad meid mütsiga lööma. Aga meie meeskond oli vahepeal saanud tugevamaks, söödud õnnestusid paremini ja mehed olid saanud Hong Kongi alistamisest kõvasti eneseusku juurde.

Tänu kahele võidule eilsel mängupäeval pääses Eesti 5. alagruppi, mis sisuliselt tähendab seda, et me heitleme kohtadele 25-32. Esimese korra kohta MMil, 48 osaleja hulgas, on see väga võimas!

Täna-homme on meie vastased Sambia, Paraguai, kahekordne kodutute maailmameister Itaalia, Lõuna Aafrika Vabariik ja Zimbabwe.

* * *

Kaplinnas on täna meeletult kuum, ilmateate järgi on varjus 26 kraadi, päikese käes muidugi veel kuumem. Tänahommikune esimene mäng oli meil Sambiaga - noorte, kiirete ja vastupidavate kuttidega. Kaotasime päris suure skooriga, 5:0 või 6:0, vahepeal läks lugemine sassi.

Renku aga sai ühe täistabamuse kirja küll. Saatis otse poorti äärest ühe pommlöögi teele, mina muidugi kõõlusin sealsamas poorti kõrval ja sain selle palliga otse näkku. Prillid lendasid kus see ja teine, aga jäid õnneks terveks. Üks sang on küll täitsa kõver, aga seda on varemgi juhtunud. Silmad jäid ka õnneks terveks, ainult paar kriimustust on vasaku silma kohal. Aga eks see kõik käib jalgpalli juurde...

Jalgpallipidu jätkub. Täna pärastlõunal kohtume kell 16:00 Eesti aja järgi Paraguaiga ja kell 20:00 Itaaliaga.

Kommentaare ei ole: