20.9.06

Kodutute varjupaigast Kaplinna


              Foto tänasest Postimehest, autor Raigo Pajula

Pisut rohkem kui üheksa kuud tagasi käisime Marekiga esimest korda Mustamäel, Akadeemia teel asuvas kodutute varjupaigas.

Varsti läksime teist, kolmandat, neljandat, kahekümneviiendat korda - Mustamäele, Koplisse, Männikule, erinevatesse varjupaikadesse - ikka selleks, et kutsuda kodutuid osalema jalgpallitrennis ning et minna sügisel Eesti kodutute meeskonnaga maailmameistrivõislustele.

Alguses ei tulnud mitte keegi trenni. Siis, millalgi jaanuari lõpus, tuli õnneks Rene. Kui tema poleks ka tulnud, siis me oleks selle ilmselt katki jätnud. Kaua me ikka Marekiga kahekesi trenni teeme...

MM turniir algab Kaplinnas sel nädalavahetusel. Uskumatu, aga tõsi - Eesti kodutute jalgpallikoondise liikmed astusid eile õhtul Tallinnas lennuki peale. Rene, Andres, Vlad, Roma, Igor, Jevgeni, ja treener Marek.

Kõik see on uskumatu.

Andresega olime eile hommikul Terevisioonis. Kodutute majast hommikul kell seitse ETV otsestuudiosse - lahe!

Vlad oli kuu aega tagasi Viljandi lähedal alkoholi rehabilitatsioonikeskuses. Eile hommikul ärkas ta Akadeemia tee varjupaigas, praegu on ta Windhoekis, Namiibias ja mõne tunni pärast juba Lõuna-Aafrika Vabariigis! (Air Namibia viib meeskonna Frankfurdist Kaplinna, vahepeatusega Namiibias!)

Kõik see on nii uskumatu. Aitäh kõigile, kes meid on selle 9 kuu jooksul toetanud.

Ma ootan pikisilmi laupäeva, kui ma saan meeskonnale Kaplinna järele sõita.

Kodutute jalgpalli MM on suur jalgpallipidu. Kõige värskemad muljed ja fotod Eesti meeskonna käekäigust jõuavad Heateo päevikusse. Hoidke silm peal!

Lisa: Piltuudis tänases Päevalehes ja Dagne Hanschmidti lugu tänases Postimehes.

Kommentaare ei ole: