29.11.06

Kuidas parandada maailma Tallinna Ülikooli kohvikus

Esmaspäeval sattusid TÜ kohvikusse kakskümmendkond noort inimest, et arutleda võimaluste üle ühiskonnas midagi korda saata. Arvestades ürituse pealkirja ning samuti seda, et lisaks ürituse korraldajale võtsid sõna neli kõnelejat - oli osavõtjaid muidugi vähe. Huvitavam diskussioon tekkis noorte kaasamisest ja aktiviseerimisest. Martin Saar, kes esindas Tegusaid Eesti Noori, tõi välja organisatsioonide vajaduse tugeva ja pidevalt laieneva tuumikrühma järele (päike), kelle ümber koonduvad (planeetidena) ühekordselt ja juhuslikult aktiivsed. Kuigi sageli on noorteorganisatsioonide liikmeskonnas sadu inimesi, kes end ühel või teisel messil kirja pannud, näitab organisatsiooni tugevust nimelt aktiivsete ja teisi kaasatõmbavate liikmete arv.

TEN-i tegevustest oleme kirjutanud ka varem; hetkel on nad avamas uut noorteportaali www.parle.ee. Teisi kõnelejaid ürituselt, mis järgmine kord võiks suuremana toimuda: Ardi Ravalepik (Geiliit), Andre Zahharov (Sorex), Mario Laul (PunaMust), Laur Liik (Noored Sotsiaaldemokraadid). Jõudu!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mul on lihtsalt väga kahju, et kohal ei saanud olla. Noored Sotsiaaldemokraadid on ka alati väga hea mulje endast jätnud.